Vestkyl
Kontakta ossKontakta oss
Lediga jobb

 

Två stycken medarbetare sökes till Stenungssund alternativt Göteborg.

·         Ventilationsmontör/tekniker

·         Kylmontör/tekniker

Du kommer arbeta både självständigt samt i grupp med olika typer av montage och installationsarbeten samt till viss del även service av kyl och ventilationsanläggningar hos Vestkyls olika kunder.

Arbetet kräver stort ansvar och ger möjligheten att få

gedigen erfarenhet av olika sorters uppdrag och chansen till att bygga relationer med

Vestkyls kunder.

 

Detta gör Vestkyl:

·         Ventilation och styrsystem: projektering, entreprenader, service, rengöring, injustering, energibesparing, utredningar, övervakning, OVK-besiktningar.

·         Kyl- och värmepumpsteknik: projektering, installation, service på alla typer av kyl och värmepumpsanläggningar. Uthyrning av kyl- och frysutrustning, energioptimering

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som gärna har arbetat med kyla eller ventilation. Om du jobbar inom rör, elbranschen eller som mekaniker och vill få möjligheten att utvecklas till kyl eller ventilationstekniker finns möjligheter för internutbildning inom företaget.

Eftersom du hos Vestkyl kommer ha en stor frihet i hur du väljer att lägga upp en del utav dina arbetsdagar så krävs det utav dig att du hanterar mycket ansvar och framförallt att du är effektiv i hur du planerar och utför ditt arbete. På samma sätt ska du vara flexibel och kunna samarbeta med kollegor så att vi tillsammans är effektiva i projekten.

Du skall ha ett tekniskt intresse och vara en problemlösare.

Vi söker dig som ser möjligheter framför problem. Ser du en positiv utmaning att få

arbeta med olika projekt under kortare perioder, kan du mycket väl vara den vi söker.

 

Företagsbeskrivning:

 

Hos Vestkyl är det en god stämning och det är högt till tak, man tar lärdom och hjälper varandra då det finns så pass mycket kunskap inom mycket i firman.

Vestkyl AB bildades 2003 genom en sammanslagning av Bästkusten Kylservice och

Skanska Inneklimats kylverksamhet i Göteborg. Syftet var att skapa ett företag med

bredare kompetens och större geografiskt verksamhetsområde. Ägaren Håkan Björk har arbetat framgångsrikt i branschen i över 30 år. Företaget är i

dag etablerat i Göteborg, Stenungsund och Trollhättan.