Vestkyl
Kontakta ossKontakta oss
Ventilation

Vestkyl är specialister på totalinstallationer av system för ventilation och kyla. Vid mindre och medelstora ombyggnationer och moderniseringar av fastigheter tar vi gärna ett totalansvar för hela ombyggnationen. Vi tar ansvar för projektets alla led från behovsanalys, projektering och ombyggnad till installation och driftsättning.

Självklart erbjuder vi drift- och serviceavtal inom olika typer av ventilation, kyla och styr- & regler. Vi har lång erfarenhet av marknadens olika fabrikat och vi ser till att anläggningarna uppfyller kundernas krav på tillgänglighet, funktion och långsiktig driftekonomi.

Ventilation
Ren, frisk och rätt tempererad luft får allt större betydelse i dagens högteknologiska samhälle. Inom affärsområdet Ventilation erbjuder vi behovsanpassade ventilationslösningar baserade på ett gediget tekniskt kunnande. Vi utför alla typer av entreprenader inom specialområdet luftbehandling och har ett omfattande nätverk av produktleverantörer och konsulter.

Styr & Regler
Vestkyl har bred kompetens när det gäller system för såväl fastighets- som industriautomation. Verksamheten inom området automation är inriktad på kompletta lösningar för DUC- och PLC-baserad styr och regler, industriella PLC-lösningar, LAN- och webbaserad övervakning samt integrerade system.

Vi tar ett totalansvar som omfattar allt från den initiala behovsanalysen till projektering, konstruktion, programmering, installation och driftsättning. Vi levererar ett nyckelfärdigt system till kundens anläggning. Naturligtvis tar vi också hand om drift, service och support

Energioptimering
Med allt större kostnader för värme och ventilation ökar behovet av rätt injusterade och optimerade värme- och luftbehandlingsanläggningar. En energioptimering av värmesystem och ventilation innebär oftast en rejäl besparing för större fastigheter och byggnader som hotell, skolor, sjukhus, industrier och förvaltningsbyggnader.